19 Nisan 2021 Pazartesi

Bursa’da En Çok Tercih Edilen Diyaliz Merkezi, Çekirge Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi

 

Önceki bir yazımda Çekirge Devlet Hastanesi’nin, yaklaşık 50 yıllık eskimiş binasına rağmen şuan halen Bursa’nın en gözde Hastanesi olduğunu belirtmiştim.

Bugün Hastanemizin Diyaliz Ünitesinden söz etmek istiyorum. Hastane Acilinden ve diğer servislerden sık sık fotoğraflar paylaşıp, Hekimlerimiz, Hemşire ve diğer arkadaşlarımız hakkında yazılar yazmaktayım.

Takipçilerim arasında Hastanemizden hizmet alan birçok vatandaşımızda bulunmaktadır. İşte bu vatandaşlardan, Diyaliz Ünitesiyle ilgili neden paylaşımlarda bulunmadığımla ilgili birçok yorumlar almaktayım.

Yorumlarında Çekirge Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezinden hizmet aldıklarını belirten vatandaşlarımız, burada hizmet veren Doktor, Hemşire ve diğer çalışanlardan çok memnun olduklarını belirterek, böylesine özverili hizmet sunan değerli insanlar hakkında da paylaşımlarda bulunmamı ısrarla istemekteydiler.


Belirli günlerde Süpervizör olarak görev yapan, Diyaliz Ünitesi Sorumlu Hemşiresi Selma Hanımla nöbetlerimde beraber çalıştığımızdan, Süpervizör olarak görevlerini büyük bir sorumluluk bilinciyle ve özveriyle yaptıklarına şahit olmakta ve bu davranışlarından dolayı kendilerine saygı duymaktaydım.


Müsait olduğum bir zamanda Hastanemiz Diyaliz Ünitesine gittim ve güler yüzlü, nezaketli bir Beyefendi olan, Diyaliz Merkezinin Sorumlu Hekimi Dr. Süleyman Beyle tanıştım.


Dr. Süleyman Hocam, şuan yüze yakın hastanın merkezlerinden hizmet aldığını söyledi ve buradan hizmet almak için çok yoğun bir talep olduğunu da belittiler. 

Bu sırada buradan hizmet almakta olan bazı hasta veya hasta yakını vatandaşlarla görüşerek, neden burayı tercih ettiklerini sorduk. Cevapları; Doktorundan Hemşiresine buradaki bütün çalışanların güler yüzlü ve özverili davranışlarından ve ortamın hijyenik yönden çok temiz ve düzenli olması sebepleriyle, ulaşım açısından kendilerine daha uygun Diyaliz Merkezleri olmasına rağmen buradan hizmet almayı tercih ettiklerini söylediler.   

Edindiğim bilgilere göre, Çekirge Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi, Devlete ait diğer Hastanelerden ve Özel Diyaliz Merkezlerinden çok daha fazla rağbet görmekteymiş.


Çekirge Devlet Hastanesi’nin bir çalışanı olarak, bu durumdan gurur ve onur duymakla beraber, duyarlı bir vatandaş olarak da insanların memnuniyetlerini kazanmalarından dolayı, bu merkezin Doktorlarını, Hemşirelerini ve buraya emeği olan bütün çalışanları tebrik ediyor, şükranlarımı sunuyorum.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ'dan Tıp Bayramı Ziyareti

  Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Çekirge Devlet Hastanesi Acilini ve diğer servisleri ziya...