25 Nisan 2021 Pazar

Acil Tıp Uzmanı Dr. Nur Sezin Hocam ve Sekreter Bilal Bey

 

Yaklaşık bir yıl önce Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Hastanemize gelen, Acil Tıp Uzmanı Dr. Nur Sezin Hocamla çalışmak çok zevkli.  Çünkü Nur Sezin Hocam, Acilin en yoğun zamanların da bile oldukça sakin olmayı becerebilmekle beraber işine çok yoğun konsantre olduğundan, herhangi bir gerginlik yaşanmasını önlemektedir.

Ve Nur Sezin Hocamın yanında “Atom Karınca” nitelemesine birebir uyan Sekreter Bilal Bey. Bilal Beyi, bir mesai gününde birkaç yerde görebilirsiniz. Her ne kadar asıl görevi Laboratuar Sekreteri olmasına rağmen, Acil Müracaatta, Acilde Doktorların yanında, Poliklinikler müracaat alanında veyahut ta herhangi bir poliklinikte Bilal Beye rastlamanız mümkündür. Adeta bir joker gibidir. Bu çok kıymetli, güzel arkadaşımı tebrik ediyorum.

Bilal Beyle

Ayrıca Bilal Bey, Mehteran Takımında da görev yapmaktadır. Böylesine yoğun çalışan bu arkadaşımızın bu tür sosyal etkinliklere vakit ve enerji bulabilmesi şaşırtıcıdır. Maşallah diyor ve daha nice başarılar ve sevdikleriyle birlikte mutlu yaşamlar diliyorum.

Videoyu daha kaliteli izlemek için lütfen youtubeye geçiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ'dan Tıp Bayramı Ziyareti

  Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Çekirge Devlet Hastanesi Acilini ve diğer servisleri ziya...