4 Eylül 2021 Cumartesi

Çekirge Devlet Hastanesi'nde Başarının ve Huzurun Sırrı


Sabah 08.00 civarlarında başlayan Acil nöbetimi, gece 00.00'da çok şükür sorunsuz bir şekilde tamamlayarak, huzurla evime döndüm. Çalıştığımız ortam, oldukça yoğun ve hem zihnen hem de bedenen çok yorucu olmasına rağmen, Kıymetli Hekimlerimizin, Hemşirelerimizin ve onlarca çok Değerli Çalışma Arkadaşlarımızın, özverili, hoşgörülü ve dayanışma ruhuyla görevlerini en iyi şekilde yapma gayretleri sonucu, şükürler olsun ki, bu yoğunluğun ortasında çok yorulsak da huzurlu olabilmeyi başarabilmekteyiz!


Acilimizin hatta Hastanemizin en yakışıklı ve genç Hemşirelerinden Gökhan Beyle bir nöbetten

Öyle iş yerleri vardır ki, işleri çok yoğun olmadığı halde ve işleri de yorucu olmamasına rağmen, çalışma ortamlarında boğucu bir huzursuzluk havası hâkimdir! Bu durum, buradaki en üst düzey yöneticilerinden tutunda en alt kademede çalışanlarına kadar, aralarında güven ve hoşgörü duygularının olmamasından kaynaklanmaktadır! Güven ve hoşgörünün olmadığı yerde özveri, dayanışma, saygı, sevgi, arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinin olması da mümkün değildir.

Başarı ve huzurda büyük katkısı olan görünmez Kahramanlardan Hüsniye Hanım, mesai çıkışında.. 
Not: Her mesaisinden en az yarım saat geç çıkmaktadır!

Bizim Hastanemiz, şuan ki yerinde 51 yaşındadır! Hastanemizi oluşturan yapılarda zaman zaman her ne kadar onarım ve tadilatlar yapılmış olsa da 50 yıllın yorgunluğunu ve yıpranmışlığını gizlemek mümkün değildir.  Yaşından kaynaklanan fiziki yetersizlik ve daha birçok sıkıntılara rağmen, Hastanemize oldukça yoğun hasta talebi olmaktadır. Bunun sebebi de başta Yöneticilerimiz ve Hekimlerimiz olmak üzere bütün Hastane Çalışanlarının sunmuş oldukları hizmet kalitesinden kaynaklanmaktadır.

1. Sınıf lüks bir restoran şefleri kalitesinde hizmet sunan Yemekhanemiz çalışanlarından iki çok güzel arkadaşımla..

Hastanemiz Yöneticileri, Doktorlarımız ve bütün çalışanlar arasında güven, hoşgörü, özveri, dayanışma, saygı, sevgi, düzeyli arkadaşlık ve dostluk ilişkileri, şükürle ifade etmek istiyorum ki en üst seviyededir.  

Hastaneden Videolar:













 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ'dan Tıp Bayramı Ziyareti

  Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Çekirge Devlet Hastanesi Acilini ve diğer servisleri ziya...