17 Eylül 2021 Cuma

Fotoğrafların Hikayesi ve Mavi Cam

Her fotoğrafın bir hikayesi vardır mutlaka! Bir fotoğraf tutkunu olarak her gün onlarca kare fotoğraf çekmekteyim. Bilgisayarımda binlerce fotoğraf olduğunu söylersem lütfen abarttığımı düşünmeyiniz! Gördüğüm her güzelliği fotoğrafladığım gibi, güzel olmayan görüntüleri de çekmek mecburiyetinde hissediyorum kendimi. Onları da çekerek, gördüğümüz olumsuzlukları, sorumlularının düzeltmeleri hususunda uyarı niteliğinde bu fotoğrafların hikayelerini de yazmaktayım.

Bugün birkaç kare fotoğraf paylaşacağım. İlk fotoğrafımız, Hastanemizin çok sevilen Dahiliye Uzmanı Hekimlerinden Ali Karakaş Hocamın, oldukça yoğun ve yorucu geçen bir Acil Nöbetinde Hemşire Setinde Hasta Gözlem kartlarını incelerken, Acilimizin en sevimli ve en çalışkan Hemşirelerinden Hüsniye Hemşire ile beraber çektiğim bir kare fotoğrafları.


Aynı gün, yemekhaneye giderken, yemekten dönmekte olan, çalışkanlıklarıyla, mütevazi ve saygılı davranışlarıyla çok sevdiğimiz, çok değerli genç Hemşire arkadaşlarıma rastladım. Gençlikleriyle parıldayan bu güzel arkadaşlarımın fotoğraflarını çekmekten kendimi alıkoyamadım ve işte bir güzel kare.

Ve yemekhane önünde, her zaman söylediğim gibi, birçok kurum ve kuruluşun olduğu gibi Hastanemizin de görünmeyen kahramanları vardır! İşte bunlardan üçünü yemekhane önünde görünce bastım deklanşöre.

Son olarak ta kendimizden bahsetmek istiyorum. PVC, Cam ve Alüminyum başta olmak üzere her türlü inşaat işlerini yaptığımız, ismi Mavi Cam olan bir işletmemiz bulunmaktadır. Paylaştığım fotoğraflarda gördüklerinizle beraber bunlardan da harika Aynalarımız, Tablo ve Tablo çerçevelerimiz bulunmaktadır.

Fotoğraflarda görüp beğendiğiniz veya bunların dışında bu tür ürünlere ihtiyacı olan arkadaşlarımız direkt şahsıma sipariş verdikleri veya Kent Meydanının altında bulunan Bahar Mahallesi, Cami Sokak No: 58 adresinde bulunan mağazamızdan sipariş verirken benim referansımla gittiklerini söylerlerse özel indirimler yapılacaktır.

Ortağım Muhammed Bey

Bugünlükte bu kadar.. Dostlara başarılar..    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ'dan Tıp Bayramı Ziyareti

  Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Çekirge Devlet Hastanesi Acilini ve diğer servisleri ziya...